Henkilöstö johtaminen

Henkilöstöjohtamisen koulutukset toteutetaan yhteistyössä Lapin Ammattikorkeakoulun ja Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa.

Henkilöstöjohtamisen teema pitää sisällään maaseutuyritysten henkilöstön johtamiseen liittyvän tiedon opiskelua ja syventämistä. Mikäli yrityksessänne on palkattua työvoimaa tai suunnittelette palkkausta, antaa tämä kokonaisuus teille hyödyllistä tietoutta.

Henkilöstöjohtamisen teeman alla portaalla 1 keskitytään rekrytointiin, alais- ja esimiestaitoihin. Portaalla 2 keskitytään työlainsäädäntöön ja palkanlaskentaan käytännön harjoitteiden avulla ja portaan 3 aiheena on päivittäinen johtaminen ja henkilöstöviestintä. Voit valita sopivan kokonaisuuden, josta kaipaat oppia ja haluat lisätä tietouttasi kyseisen kokonaisuuden aiheesta.

Henkilöstöjohtamisen teeman alta voi valita joko yksittäisiä tasoja tai sitten vaihtoehtoisesti voi opiskella kaikki kolme tasoa läpi. Jos koet, että hallitset jo jonkin portaan asiat voit jättää sen välistä ja siirtyä suoraan ylemmän portaalle.

Portaiden tasoa ei tarvitse orjallisesti noudattaa, mutta niiden avulla saat opinnoista enemmän irti.

Henkilöstöjohtamisen koulutukset:

Taso 1 Rekrytointi, Alais- ja esimiestaidot, Alkaa 5.10.2022

Lisätietoja (pdf)

Ilmoittaudu mukaan tästä: (ilmoittautuminen on päättynyt)


Taso 2 Työlait ja palkanlaskenta, Toteutus 19.9.2022 -31.12.2023 (itsenäisesti)

Lisätietoja (PDF)

Ilmoittaudu mukaan tästä


Taso 3 Päivittäinen johtaminen ja henkilöstöviestintä, Alkaa 25.10.2022

Lisätietoja (pdf)

Ilmoittaudu mukaan tästä