Kirjanpito- ja verotusosaaminen

Kirjanpito- ja verotusosaaminen koulutuskokonaisuuden tuottaa Oulun ammattikorkeakoulu Oy. Osa koulutuksia pidetiin syksyllä 2022 ja ne pidettään uudelleen vuonna 2023 ja 2024.

Se sisältää yrityksen hallinnon ja kirjanpidon järjestämisen opintoja, kirjanpitoa ja edelleen tilinpäätöksen laadinnan. Kirjanpito- ja tilinpäätöskoulutukset toteutetaan Suonentieto Oy:n ohjelmistolla. Samalla opitaan käyttämään sähköisiä järjestelmiä ja raportointijärjestelmää. Koulutuskokonaisuus etenee loogisesti ja voit aloittaa siinä opiskelun siitä modulista, jonka katsot tukevan parhaiten oman yrityksesi ja sinun tarpeita. Mikäli valitset esim. kirjanpitomodulin sinulla tulee olla perustiedot arvonlisäverotuksesta ja yrityksen maksuliikenteestä. Tervetuloa oppimaan!

MENOSSA OLEVAT JA TULEVAT KOULUTUKSET

Ajankohtaista maatalousyrityksen verotuksesta ja verosuunnittelusta -webinaari

tiistaina 20.2.2024 kello 9.00–12.00

Verotuskoulutus on osa Osaavan farmarin tilan johtamiskokonaisuutta. Tilaisuus on tarkoitettu pääasiassa maatilayrittäjille. Näkökulmia ovat maatalousverotuksen ydinkysymykset ja verotuksen suunnittelu. Lisäksi käsitellään muita tilinpäätöksen ajankohtaisia teemoja.

Ilmoittautuminen 13.2.2024 mennessä

kuva: www.unsplash.com